Ellinor Nesse inn i hovedstyret

Ellinor Nesse inn i hovedstyret

Ellinor Nesse fra Rogaland er valgt inn i hovedstyret i NVK.

Ellinor ble valgt inn i NVKs hovedstyre som styremedlem på årets Representantskapemøte 2022: Nytt hovedstyre NVK

Slik presenterer Ellinor seg selv:

Jeg bor på Bore i Klepp kommune på Jæren sammen med min mann Thomas Nyberg og mine tre hunder: KV Hantovegens Rashka, KV Sølvrabbens Aaa Lala og KV Volelias Maki.

Jeg fikk min første fuglehund, KV Lucky, for 25 år siden. Da hadde jeg ingen erfaring hverken med jakt eller fuglehunder. Det var tilfeldig at vi endte opp med en KV. Jeg ønsker meg en dalmatiner og min mann en riesenschnauzer.

I ettertid er vi naturligvis svært glade for at vi valgte en vorsteher. Til sammen har vi hatt 5 hunder.

Godt miljø

Vi kom fort inn i fuglehundmiljøet. Vi var heldige, eier av kullsøster til Lucky, Else Haavardstein, var en erfaren jeger og fuglehundfører, og bodde like i nærheten.

I tillegg kom vi også tidlig i kontakt med Alexander Kristiansen og resten av miljøet i NVK avdeling Rogaland. Det var en aktiv klubb og vi fikk delta på mange kurs og treninger med erfarne og dyktige folk. Dette betydde svært mye for oss og vi ble fort aktive medlemmer i klubben.

Ivrig jeger

Jeg skaffet meg også en hagle, tok jegerkurset, og sammen med min mann ble vi etter hvert både ivrige jegere og prøvedeltagere. I starten var nok mottoet at det er viktigere å delta enn å vinne. Etter hvert som erfaring og kunnskap økte, har vi fått en rekke premier, i alle prøvegrener. Det er vi stolte og glade for.

Jeg har i alle år engasjert med i styrearbeid. Det var derfor naturlig for meg å ta verv innen fuglehundsporten. Det startet med å være med i prøvekomiteen, og senere prøveleder for Forusprøven og Forus Open, deretter i styret for Rogaland FK, hvor jeg også var leder i flere år.

Nå er jeg materialforvalter, web-redaktør og medlem i valgkomiteen.

I NVK avd Rogaland har jeg i flere år vært leder for Horveprøven, og er nå også med i valgkomiteen.

Noen år siden utdannet jeg med til NKK-instruktør trinn I. Den kompetansen bruker jeg til å være instruktør på apportkurs, samt lede apporttreninger.

Jeg gleder meg til å ta fatt på spennende år i NVKs hovedstyre. Jeg håper jeg får bruk for min erfaring og at jeg vil bidra til videre vekst og et godt sted å være for alle.

 

Kontaktdata Ellinor Nesse: